Hodnocení obchodu

4,7 363 hodnocení
5
305x
4
38x
3
9x
2
5x
1
6x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.8.2018
Zakoupila jsem zde obal a tvrzené sklo na telefon Apple iPhone 6s. Zboží dorazilo v pořádku bez jediné vady. Obchod doporučuji všem co hledají spolehlivost, velkou nabídku a kvalitu zboží :).
Avatar autora | 15.8.2018
Avatar autora | 6.8.2018
Avatar autora | 5.8.2018
Vše v nejlepším pořádku. Vřele doporučuji.
Avatar autora | 5.8.2018
víborně sedí na telefon a barva je hezká imitace nánosu barvy na kov
Avatar autora | 4.8.2018
Avatar autora | 3.8.2018
Krásný super obal s fotkou
Avatar autora | 2.8.2018
Avatar autora | 30.7.2018
- Tvrzené sklo bylo na jiný typ mobilu, obal byl ok.

Avatar autora | 26.7.2018
Avatar autora | 26.7.2018
Nakupovala jsem zde podruhé a v obou případech úžasná rychlost dodani, perfektní komunikace pri řešení problému (z me strany chybně objednany typ krytu) a proto vřele všem tento obchod doporučuji!!!
Avatar autora | 26.7.2018
Objednal jsem si obal na xperii xz premium a ochranné sklo, balíček dorazil cca za 4 dni, ale ochranné sklo je na kompaktní rozměr tel. Takže pro mě nevhodné.
Avatar autora | 24.7.2018
+ levnejsi nez na Alibabe :)

Avatar autora | 12.7.2018
Avatar autora | 12.7.2018
Velice spokojená jsem byla.
Avatar autora | 12.7.2018
Avatar autora | 7.7.2018
Avatar autora | 5.7.2018
Avatar autora | 29.6.2018
Spokojen, rychlá služba.
Avatar autora | 28.6.2018
obal na příslušný mobil vůbec nesedí, je velký, telefon z něj vypadává, otvory pro tlačítka a fotoaparát jsou na jiných místech, než mají být, tzn. obal je naprosto nefunkční.
Avatar autora 17.8.2018
Krásný den, právě jsme převzali vaší vrácenou zásilku, o které jste nám nedal nijak vědět např. vyplněním formuláře a zaslal na dobírku. Riskli jsme to a zásilku, o které jsme nic nevěděli, převzali :-) Vaše hodnocení zřejmě již asi nezměníme. Musím však zmínit, že kryt, který jste si objednal, je po důkladném ověření, naprosto správný. Má všechny otvory na správném místě, rozměry odpovídají na vámi požadovaný typ telefonu, tzn. obal je naprosto funkční a bez problémů :-) Tedy pokud je použit na správný typ telefonu :-) Mějte se krásně a přeji vám ještě krásnější odpočinkový víkend. https://www.obalynamobily.cz/