Hodnocení obchodu

4,5 320 hodnocení
5
253x
4
36x
3
8x
2
5x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.2.2018
Produkt je super, spokojenost.
Avatar autora | 23.1.2018
+ rychle objednáno, rychle dodáno

Avatar autora | 21.1.2018
+ Nemusela jsem být odkázaná na čas doručení.

Dodáno brzy a v pořádku.
Avatar autora | 16.1.2018
rychlé
Avatar autora | 11.1.2018
Napište prosím krátkou recenzi s vaší zkušeností se zakoupenými produkty: zboží se mi velmi líbí, je kvalitní a v obchodě je skvělý výběr Napište prosím krátkou recenzi s vaší zkušeností s obchodem Obalynamobily.cz: skvělá komunikace a rychlost vybavení objednávky
Avatar autora | 29.12.2017
Potřeboval jsem upravit objednávku,v mém případu nenastal žádný problém a do několika minut vše bylo vyřízeno k mé spokojenosti ikdyž předvánoční stres byl na samém vrcholu. Díky.
Avatar autora | 24.12.2017
Výhody a nevýhody jsou pomíjivé,co se hodí jednomu,druhý tím může opovrhovat. Já měl trochu problém s rozdělením a zaplacením zásilky. Zkoušel jsem kontaktovat zákaznickou linku,neúspěšně,což ve mě začalo vzbuzovat nedůvěru, ovšem emailová komunikace mě velmi mile překvapila. Odpověď přišla téměř okamžitě, ochota vyřešit vzniklou situaci, řekl bych, až překvapující, což je vcelku nezvyklé. Chyby a omyly se stávají, jsme přeci jen lidi, postavit se k nim však čelem každý neumí. V tomto obchodě a mém případě tomu tak nebylo, proto nezbývá, než tento obchod jen doporučit.
Avatar autora | 22.12.2017
Obchod poslal zásilku hned druhý den po objednání, bohužel Česká pošta ani po 3 týdnech stale nedoručila.
Avatar autora | 25.2.2017
+ výběr sortimentu
+ cena
+ komunikace
- o ničem nevím

Avatar autora | 13.1.2017
+ Super ceny.

Avatar autora | 20.8.2016
+ Příjemné ceny a velký sortiment
- Nic jsem neobjevila

S klidem mohu doporučit,zboží mi přišlo téměř obratem
Avatar autora | 28.7.2016
- nevím o žádných

vše naprosto perfektní
Avatar autora | 26.6.2016
+ - rychlost
+ - příznivé ceny (a to i ceny dopravy)
- - menší výběr

Zboží dorazilo rychle, ocenila jsem příznivé ceny obalů, i když výběr by mohl být o něco větší. Moc se mi líbilo, že za dopravu jsem nezaplatila příliš
Avatar autora | 3.6.2016
+ Prijatelne ceny.zadna pošta . Bleskové doručení

Avatar autora | 21.2.2016
+ nákup z domova
+ rychlost
- neví o žádných

v pořádku
Avatar autora | 15.2.2016
Obchod proběhl tak hladce, že jsme ho ani neřešili. Potvrzení našich kroků přicházela hned.
Avatar autora | 17.1.2016
+ zboží ihned odešle
- nic

naprostá spokojenost
Avatar autora | 17.1.2016
+ Levné zboží
- Nepoužitelné zboží

Za málo peněz, tomu uměrná kvalita. Když už nejsou vyříznuté otvory pro tlačítka, mohly by být aspoň tenčí, naprosto nepoužitelné pro zamykani nebo změnu hlasitosti, obal ma tloušťku asi jako guma do školy, nedokonale odstraněné otřepy po výrobě
Avatar autora | 16.1.2016
+ rychlost, cena, sortiment

doporučuji
Avatar autora | 14.1.2016
+ Mají hodně obalů na můj mobil.
- Nevím.

Obchod je pro nákup spolehlivý a dobrý.

Stránka 1 z 16 , položek celkem: 320

TOPlist